محل تبلیغات شما

http://s8.picofile.com/file/8272605450/000000000.jpg



بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام و ادب
از آنجا که نامه اخیر وزارت ارتباطات همکاران محترم کارکنان مراکز مخابرات روستایی را نگران و مشوش نموده است بر حسب دستور کانون و شورای هماهنگی ، اینجانب قربانزاده دبیر کانون موظف شدم بعد از بررسی و پیگیری لازم از کارشناسان وزارت کار و . نتایج مطلوبی را دریافت نمایم که به محضرتان ارائه می نماییم .
اولا همکاران محترم؛ نامه مذکور هیچ ارتباطی با وضعیت استخدامی مبتنی بر قانون ویژه و خاص ( ماده ۸۳ ) کارکنان مراکز مخابرات روستایی نداشته و ندارد و کاتب نامه نظرش این قشر نبوده است . قابل ذکر است که همکاران محترم به اینگونه موارد توجه نکرده و دامن نزنند و بهتر است قبل از نشر اینگونه مکتوبات ، م لازم را داشته باشند تا باعث تشویش و نگرانی و تضعیف روحیه همکاران نشوند.
ثانیا نظر به اینکه کارگزاران ( یا کارکنان ) شرکتهای واسطه ای پیمانکار ( TCT و . ) که حدود ۴۰ هزار نفر می باشند و در ساختمانهای شرکت مخابرات کار مخابراتی انجام می دهند ، اخیرا در هیات های حل اختلاف ، بابت طرح طبقه بندی مشاغل طرح دعوی نموده اند و موفق به دریافت رای لازم الاجرا گردیده اند و مازاد بر آن در شهریور ماه ۹۵ به جهت احقاق حق و رعایت عدالت کاری در جلوی مجلس شورای اسلامی تجمع و تحصن نموده اند و گویا شرکت مخابرات قبول نموده است که با این قشر قرارداد مستقیم در چهارچوب قانون کار منعقد نماید ، باعث نگرانی شرکت مخابرات شده که اقدام به اینگونه مکاتبات برای این قشر نموده است .
اما دوستان من ؛ در نظام جمهوری اسلامی و قانون کاری که بر پایه شرع اسلام تصویب گردیده است ، کارفرما همانگونه که برای کارگر ساده طرحی را مطابق آن تهیه و اجرا می نماید ، مکلف است تا نسبت به افراد با سواد و تحصیلکرده و مطابق با شغل و شرح وظیفه ، طرح طبقه بندی شایسته ای را ارائه و اجرا نماید تا بدینوسیله قسط و عدالت پویا و قابل لمس باشد تا باعث اعتراض و تحصن کارگران در مقابل کارفرما نشود. درست است که تکنولوژی پیشرفت نموده و شرکت مخابرات می تواند با نیروی انسانی کمتر ، شاید کار مطلوبتری را ارائه نماید و تعدیل نیرو داشته باشد و قانوناً مجاز است . اما نه اینکه طرح طبقه بندی مشاغل را بر پایه موارد قانونی ( شغل ، شاغل ، سواد ، شرح وظایف ) انجام ندهد و توجه ننماید و به این دلیل مطرح شده عدم اجرای قانون را خواهان باشد.
جهت رفع شبهه ، کارگزار به فردی گفته می شود که واسطه بین کارفرما و پیمانکار می باشد که شاید هدف مخابرات از بیان کارگزار ، همان کارگران پیمانکاری شرکتهای واسطه ای بوده است و نه کارگران مراکز مخابرات روستایی که از ابتدای کار ، مبتنی بر مصوبه مجلس ، آرای حل اختلاف ادارات کار و دیوان عدالت اداری ، کارگر بودنشان محرز شده است.


ارائه تصویر شناسنامه کاری جهت استحضار

پاسخ به سوالات همکاران و نمایندگان استانها پیرامون چگونگی روند اجرایی طرح تهیه شده

اعلام زمان واریز نخستین سود سهام‌ عدالت

، ,مخابرات ,نموده ,کار ,شرکت ,همکاران ,شرکت مخابرات ,است که ,نموده است ,این قشر ,مراکز مخابرات ,مراکز مخابرات روستایی ,کارکنان مراکز مخابرات ,اخیر وزارت ارتباطات

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

وب سایت تخصصی آموزش حفظ قرآن کریم وبلاگ نمایندگی حسنانی مرکز ارائه دهنده خدمات و راه حلهای کسب درآمد Kenneth's site Christopher's blog ❤ღ گنج من ღ❤ کابین هیپنوس Wholesale Elite Jerseys Hot Sale, 100% Cotton For Cozy! دنیای ثبت :)میس نایت(: